+31 (0) 33 203 50 65

Wij zijn ook jouw groothandel voor autobanden! Wij zijn de perfecte partner voor garages die op zoek zijn naar hoogwaardige banden voor hun klanten. Of je nu op zoek bent naar banden voor personenauto’s, SUV’s of zelfs een oldtimer, wij hebben een breed scala aan banden van een groot aantal merken en alle maten om aan je behoeften te voldoen.

Met de toekomstige veranderingen in het wagenpark, wordt het belang van autobanden alleen maar groter. Elektrische auto’s en hybride voertuigen hebben speciale banden nodig voor hun zware batterijen en efficiëntie, terwijl zelfrijdende auto’s een ongekende precisie en veiligheid van hun banden vereisen. Wij hebben ons assortiment uitgebreid om ook deze nieuwe generatie auto’s van de beste banden te voorzien.

Ons bedrijf voorziet niet alleen in de huidige behoeften van de automobielindustrie, maar we zijn ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in de industrie en kunnen je voorzien van de juiste adviezen en aanbevelingen voor jouw garage.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste autobanden en een uitstekende service.

We begrijpen dat je tijd en geld waardevol zijn, daarom zorgen we ervoor dat onze banden snel en efficiënt worden geleverd en dat onze prijzen altijd competitief zijn.

We zijn trots op onze langdurige relaties met garages in de hele regio Amersfoort en we kijken er naar uit om ook met jouw garage samen te werken.

Wij zijn er om je te helpen en om jouw klanten veilig en tevreden de weg op te sturen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!


Merken die wij direct op voorraad hebben:

Delinte

Delinte is een relatief nieuw bandenmerk dat in 2009 is opgericht door de Sentury Tire-groep, een van de grootste bandenfabrikanten in China en wereldwijd actief in meer dan 150 landen.

Delinte biedt een breed scala aan banden voor personenauto’s, SUV’s, vrachtwagens en bestelwagens. Het merk richt zich op de behoeften van bestuurders die op zoek zijn naar banden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge prestaties in verschillende omstandigheden, zoals natte en droge wegen.

Delinte-banden zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en materialen, zoals de unieke silica-rubbersamenstelling en de asymmetrische profielontwerpen, om optimale grip, stabiliteit en duurzaamheid te bieden. Het merk heeft ook verschillende modellen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende wegomstandigheden en voertuigtypen.

Delinte heeft de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd op de bandenmarkt en wordt door veel bestuurders geprezen om zijn prestaties en betrouwbaarheid. Het merk biedt ook garanties op zijn banden, wat de gemoedsrust van klanten vergroot.

 

Tyfoon

Tyfoon is een Nederlands bandenmerk dat werd opgericht in 1945 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire keuze voor bestuurders in Nederland en andere delen van Europa.

Tyfoon biedt een breed scala aan banden voor personenauto’s, SUV’s, bestelwagens en vrachtwagens, en heeft verschillende modellen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende wegomstandigheden en rijstijlen.

Het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt banden met goede prestaties en duurzaamheid tegen betaalbare prijzen.

Tyfoon-banden worden ontworpen en geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen om optimale grip, tractie en stabiliteit te bieden in verschillende weersomstandigheden en op verschillende soorten wegdek.

Het merk heeft ook verschillende modellen die zijn ontworpen voor brandstofbesparing en milieuvriendelijkheid.

 

Vredestein

Vredestein is een Nederlands bandenmerk dat werd opgericht in 1909 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk voor kwalitatief hoogwaardige banden.

Vredestein biedt een breed scala aan banden voor personenauto’s, SUV’s, bestelwagens, fietsen en landbouwvoertuigen.

Het merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties, veiligheid en design en heeft verschillende modellen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende wegomstandigheden en rijstijlen.

Het merk heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn de Vredestein-banden voor personenauto’s en bestelwagens bijvoorbeeld voorzien van het EU-label met A- of B-classificatie voor brandstofefficiëntie, afhankelijk van het bandenmodel. Bovendien wordt het merk erkend voor zijn innovaties in de ontwikkeling van banden die minder belastend zijn voor het milieu, zoals de Vredestein Quatrac 5, die ontworpen is voor alle seizoenen en een lage rolweerstand heeft.

Vredestein-banden worden ontworpen en geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen, zoals de unieke Full Silica Compound-technologie, om optimale grip, tractie en stabiliteit te bieden in verschillende weersomstandigheden en op verschillende soorten wegdek.

Het merk heeft ook verschillende modellen die zijn ontworpen voor hogere snelheden en betere prestaties op natte wegen.