+31 (0) 33 203 50 65

Onder de motorkap

We zijn een hecht team van zeer gemotiveerde automotive professionals. Aan de balie en telefoon hebben we medewerkers met jarenlange ervaring en onze chauffeurs zijn klantvriendelijk & snel. 

Onze focus ligt naast de beschikbaarheid van automaterialen ook op de klantenservice:

Snel de telefoon opnemen, een efficiënte orderafhandeling en mocht het voorkomen dan een snelle en eerlijke oplossing van problemen en klachten. 

Daarnaast hebben wij nette bezorgers die vriendelijk zijn en bij elke levering vragen of je nog oude banden of retouren hebt. Die crediteren we dan doorgaans dezelfde dag. 

Dit zijn voor ons normale zaken en we weten zeker dat je blij gaat worden van de professionaliteit, gemak en vriendelijkheid van zaken doen met ons.

 

Waar willen we naar toe?

We willen de marktleider worden als grootste en klantvriendelijkste automaterialenzaak in de regio Amersfoort en omstreken.

Vanuit Amersfoort een uitgebreid logistiek netwerk om een zo breed als mogelijk gebied te bedienen. 

ud-autoparts-arjan-van-t-klooster
ud-autoparts-johnny
ud-autoparts-jason
ud-autoparts-jan-paul-mo

Geschiedenis

Het begint allemaal op 28-juni 2008.

UD 1.0:

De oprichter Arjan van ‘t Klooster was elke avond aan het klussen aan z ‘n BMW E30 325i en had een uitlaat nodig. In Nederland waren ze een stuk duurder dan in Duitsland. Hij kocht er 1 voor zijn eigen auto en 1 extra om te kijken of hij hem zou verkopen. Dat lukte snel en deed het nog een keer en nog een keer. Hij merkte dat hij van zijn hobby zijn werk kon maken. Hij schreef zich in bij de KvK en begint met verkopen van onderdelen vanuit de woonkamer.  

UD 2.0: 2009

De uitlaten pasten niet meer in de hal en het laminaat in de woonkamer raakte beschadigd dus werd de eerste garagebox van 50m2 gehuurd om de uitlaten in te pakken. Er werd een eerste zelfgebouwde webwinkel gemaakt en de verkoop nam verder toe.

UD 3.0: 2012

Arjan gaat niet meer vanuit huis werken, maar huurt zijn eigen kantoortje met een inpakruimte. In dit jaar wordt ook de eerste medewerker aangenomen.

UD 4.0: 2015

Eerste echte bedrijfspand van 260m2 op de Basicweg in Amersfoort met de eerste fatsoenlijke eigen voorraad. Er worden meer medewerkers aangenomen om de drukte aan te kunnen. 

UD 5.0: 2017

Zaken gingen goed en verhuist naar de Maanlander om de online webshop uit te breiden met een eigen werkplaats. Dat was geen succes en paste totaal niet in onze bedrijfsvoering. Er moest een andere strategie komen. 

UD 6.0: 2019

Verhuist naar de Argonweg om te starten met de grote herstructurering en daarmee het eerste fundament voor de huidige bedrijfsvoering te leggen: focus op het succesvol leveren aan autobedrijven!

UD 7.0: 2022

Verhuist terug naar de Maanlander en dit keer met de juiste leveranciers, voorraad, systemen en personeel. Klaar om flink te groeien met de focus op de regionale autobedrijven.

We zijn nu druk bezig met UD 8.0! We hebben flinke ambities en grote dromen. En stapje voor stapje gaan we er komen.

Wil je meer van ons zien?