+31 (0) 33 203 50 65

Bosch Workshop Partner

Bosch Workshop Partner is hét Module concept van Bosch, gericht op de werkplaatsactiviteiten van het autobedrijf. Het doel van BWP is het autobedrijf te professionaliseren door middel van het aanbieden van de juiste werkplaatsapparatuur, technische trainingen, support en Bosch-automaterialen. Bosch Workshop Partners genieten daarnaast van een mooi aanbod aan marketing-, communicatie- en promotiemateriaal. Dit alles met het behoud van de eigen identiteit van het autobedrijf. Vandaar ook de slogan: Uw autobedrijf, Bosch-kwaliteit.

Voordelen

Voorwaarden om Bosch Workshop Partner te worden:

Een sterk veranderende mobiliteit vereist een maximale technische kennis en expertise van het autobedrijf om zo voorbereid te zijn op de uitdagingen van vandaag en morgen. Bosch brengt 130 jaar autobranche ervaring naar uw autobedrijf via verschillende modules. Ontdek de modules in de Bosch Workshop Partner brochure.

Meer informatie

Meer informatie over de Bosch Workshop Partner formule en benieuwd naar alle voordelen die Bosch Workshop Partner te bieden heeft? Bekijk de Bosch Workshop Partner brochure.